جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ / ۱۶:۳۲
کد مطلب: 37245
۱

برای جلوگیری از تشنگی در ماه رمضان چه کنیم؟

برای جلوگیری از تشنگی در ماه رمضان چه کنیم؟
به گفته پژوهشگران، این خوراکی ها بدن را در برابر تشنگی مقاوم می کنند:
 
پرتقال: علاوه بر آن که سرشار از آب است و به رطوبت بدن کمک می کند؛ احساس خستگی و استرس را نیز از شما دور خواهد کرد.
 
خیار: حدود 96.5% از وزن خیار را آب تشکیل می دهد.
 
کاهو: 95.6% از وزن کاهو را نیز آب تشکیل می دهد.
 
کرفس: 95.5%  از وزن آن را آب تشکیل می دهد از این رو به رطوبت بدن کمک و احساس گرسنگی را محدود می کند.
 
گوجه فرنگی: از سبزی هایی است که حتما باید به بشقاب سالاد اضافه شود و حدود 94.5% از وزن آن را آب تشکیل می دهد.
 
فلفل سبز: 93.3% آن را آب تشکیل می دهد.
 
گل کلم: 92.1% وزن آن را آب تشکیل می دهد.
 
طالبی: حاوی 90.2% آب است.
 
اسفناج: 91.4% آن آب است.
 
توت فرهنگی: 91% وزن آن را آب تشکیل می دهد.
 
کلم بروکلی: 90.7% وزن آن آب است.
 
گریپ فروت: 90.5% وزن آن آب است. البته بیماران باید این میوه را بعد از مشورت با پزشک مصرف کنند چون با بسیاری از داروها واکنش نشان می دهد.
 
هندوانه: 91.5% وزن آن آب است.
 
 
 
مرجع : العالم
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
مشکل فکر های بسته این است که دهانشان پیوسته باز است...