شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ / ۱۰:۰۰
کد مطلب: 43457
۱

شیوع و شدت بیماری سل در افراد الکلی بیشتر است

شیوع و شدت بیماری سل در افراد الکلی بیشتر است
میگنا: دکتر علی مجیدپور با بیان اینکه الکل تاثیری در ضدعفونی کردن بدن ندارد و مصرف آن، عملکرد بسیاری از ارگان های بدن را مختل می کند، افزود: سیستم ایمنی بدن همانند پوست است و عامل بیرونی به راحتی نمی تواند وارد بدن شود؛ مگر این که سیستم مذکور شکسته شود.

وی اشاره به این که سیستم ایمنی بدن به دو نوع ذاتی و اکتسابی قابل دسته بندی است، افزود: ایمنی های دسته دوم در مواجهه باعوامل خارجی، تحریک و به صورت اکتسابی در برابر بیماری های عفونی، توانمند می شود. فردی که از سیستم ایمنی سالم، اعم از ذاتی و اکتسابی، برخوردار باشد کمتر به بیماری عفونی مبتلا می شود.

وی با تاکید بر این که مصرف الکل موجب افت ایمنی بدن می شود، شناخت عوامل ایجاد بیماری را از جمله عوارض سوء مصرف الکل برشمرد. این متخصص بیماری‌های عفونی درباره باور مردم مبنی بر خاصیت ضدعفونی الکل چنین بیان داشت: اولین مطالعه درباره این موضوع در سال ۱۸۰۰ میلادی انجام شد.

مجیدپور با اشاره به شیوع بیماری های عفونی در بازه زمانی مذکور، متذکر شد: بیش از دویست سال است که مشخص شده مصرف الکل، خطر ابتلا به بیماری را افزایش می دهد.

وی تصریح کرد: به عنوان مثال، سم زدایی بدن در کبد انجام می شود. وقتی این مهم به درستی صورت نگیرد، انباشت سم و اختلال عملکرد کبد اتفاق می افتد و مقاومت در برابر عوامل خارجی مضر از بین خواهد رفت.

این متخصص بیماری های عفونی، اظهار داشت: شیوع و شدت بیماری سل در افراد الکلی بیشتر است و این احتمال وجود دارد که علاوه بر ریه، عملکرد ارگان‌های دیگر بدن را نیز مختل می‌کند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
تونل هابه ما آموختند که حتی دردل سنگ هم راهی برای عبور هست، تونل ها راست میگویند ؛ راه است ، حتی از دلِ سنگ! " آنجا كه راه نیست ، خداوند راه را می گشاید... "