شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ / ۱۶:۱۳
کد مطلب: 47192
۱

دانشجویان روان شناسی در عرصه اجتماعی پیشگام باشند

دانشجویان روان شناسی در عرصه اجتماعی پیشگام باشند
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، جمال الدینی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، با شرکت در جمع صمیمی دانشجویان روانشناسی در روز روانشناس، بر پاسخگو بودن قشر مشاور علی الخصوص مشاوران روان شناسی دانشگاه تأکید و پیشگامی دانشجویان روانشناسی را در عرصه اجتماعی ضروری دانست.

وی با اشاره به حضور این دانشجویان در همراهی با تیمی کارآزموده و مجرب متشکل از مدیر گروه روانشناسی دانشگاه و اعضاء هیات علمی این گروه که به مناطق سیل زده اعزام شده بودند، گفت: همدردی و کمک به جامعه آسیب دیده بهترین کارگاه عملی برای تک تک دانشجویان بود چرا که ممکن است حضور در غم مردم، ده تا پانزده درصد محتوای درسی را در برگیرد.

وی اشاره نمود یکی از راه های موفقیت الگوی خوب بودن است و دانشجویان باید الگو پذیری صحیح را بعنوان یکی از اصل های روانشناسی فراگرفته و الگوی خوبی برای جامعه باشند. جمال الدینی افزود دانشگاه قصد دارد در تابستان سال جاری کلینیک های تخصصی روان شناسي و مشاوره و مرکز ارتقاء سلامت را راه اندازی نماید تا دانشجویان علاوه بر آموزش های تئوریک از امکانات پیش رو، جهت ارتقاء آموزشی و پژوهشی خود بهره مند گردند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود از دانشجویان درخواست کرد تا با تکمیل منصفانه و دقیق فرم های نظرسنجی، نسبت به اصلاح زیر ساخت ها و فرایند انتخاب اساتید، به آموزش بهتر و با کیفیت تر در سطح دانشگاه کمک نمایند، چرا که بهینه ساختن فرایند آموزش و تربیت دانشجویان ماهر از دغدغه های اصلی مدیران دانشگاه محسوب می شود.

جمال الدینی تصریح کرد: در نظر داریم تا با توسعه دوره های مهارتی و صدور گواهی مشترک با موسسات و دانشگاه های معتبر راه میانبری برای انتخاب اول بودنمان در بین دانشجویان ایجاد کنیم.

این مراسم با حضور جمال الدینی معاون آموزشی، منوچهری مدیر گروه روانشناسی، استادان و دانشجویان در سالن همایش ساختمان موسیوند برگزار شد.
 
مرجع : ایسکانیوز
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
مشکل فکر های بسته این است که دهانشان پیوسته باز است...