جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ / ۰۵:۲۴
کد مطلب: 50346
۲
معاون وزیر بهداشت:

ویروس کرونا به 21 درصد از اطرافیان بیمار منتقل می‌شود

ویروس کرونا به 21 درصد از اطرافیان بیمار منتقل می‌شود
میگنا: دکتر ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت، عصر امروز در ستاد استانی مبارزه با کرونا استان البرز که در سالن شهدای دولت برگزار شد، گفت: شیوع کرونا در استان البرز با توجه به رشد جمعیتی که داشت برای ما بسیار نگران کننده بود و تصور می کردیم کنترل بیماری در این استان کمی دشوار ممکن شود.

معاون کل وزارت بهداشت با بیان اینکه همجواری البرز و تهران این تصور را به وجود می آورد که هر دو استان متحمل بار سنگینی از شیوع کرونا ویروس شوند، اضافه کرد: با تکیه بر ایمان و یاری خداوند موفق شدیم در استان البرز که اغلب بافت حاشیه نشین نیز دارد پروتکل های بهداشتی را به درستی رعایت کنیم و بیماری کرونا را کنترل کنیم.

حریرچی در ادامه به تحریم‌های ناجوانمردانه اشاره کرد و گفت: با نگاه اجمالی به آمارهای ارائه شده متوجه می‌شویم که کشور ایران موفق شده است بهتر از سایر کشورها این بیماری را کنترل کند، این در حالیست که با تحریم‌های ظالمانه مواجه هستیم.

وی با بیان اینکه آمریکا با چهار برابر جمعیت ما سه هزار میلیارد برای مبارزه با کرونا هزینه کرده است، افزود: در چند روز گذشته کاهش اجمالی در تعداد بیماران کرونایی بستری در بیمارستان و جانباختگان این ویروس منحوس را داشته ایم که همگی جای تقدیر و تشکر دارد. حریرچی با اشاره به اینکه این ویروس ناشناخته است و رفتارهای آن برای ما قابل پیش بینی دقیق نیست، گفت: درست است با کاهش آمار مبتلایان و فوتی‌های این ویروس رو به رو شدیم اما نباید فراموش کرد که موج بعدی این بیماری برای ما قابل پیش بینی نیست و ممکن است هر لحظه چهره جدیدی از این ویروس نمایان شود.

وی با تأکید بر لزوم رعایت بهداشت، فاصله گذاری اجتماعی و تأمین معیشت مردم، اظهار کرد: اگر بتوانیم در این سه قدم استوار و جدی باشیم بدون شک کرونا را مهار خواهیم کرد.

معاون کل وزارت بهداشت با بیان اینکه کرج و استان البرز شهر کارگری است و بیشتر مردم مجبور هستند برای گذراندن معیشت خود فعال باشند و کار کنند، تصریح کرد: تنها راه رعایت دقیق و جدی بهداشت و فاصله گذاری اجتماعی است.

حریرچی با تأکید بر اینکه از افراط و تفریط دور باشیم تا موفق عمل کنیم، بیان کرد: اگر بتوانیم دستورالعمل‌ها را به درستی اجرا کنیم بدون شک از آسیب ویروس کرونا در امان خواهیم ماند. وی تصریح کرد: در حال حاضر 60 درصد از املاک تجاری کشور استیجاری هستند و این نشان می‌دهد مردم برای امرار معاش خود باید فعال و نمی‌شود با قرنطینه زندگی را سخت و محدود کرد.

معاون کل وزارت بهداشت اظهار کرد: افراد بسیاری جان خود را در راه شکست کرونا از دست دادند و شهید شدند، پس نباید زحمات جهادگران روزهای کرونایی را به باد دهیم از همین رو انتظار می‌رود اگر کسی علائم کرونا ویروس را حتی به صورت خفیفی دارد تا 14 روز خود را در منزل قرنطینه کند و توصیه‌های پزشکی را اجرا کند.

حریرچی با اشاره به هزینه‌های درمان بیماری کرونا، گفت: هزینه‌ای که در بیمارستان دولتی از هر بیمار کرونایی گرفته می‌شود، ۱۸۳ هزار تومان است در حالی‌که بیمارستان برای تأمین اقلام بهداشتی برای هر بیمار که در بخش مراقبت‌های ویژه بستری است، ۷۰۰ هزار تومان هزینه می‌کند.

حریرچی با اشاره به اینکه جمعیت 3 میلیون 500 هزار نفری استان البرز روزانه هزار و 500 کیت تست کرونا انجام می‌دهد، گفت: از امروز تا تا اطلاع ثانوی ظرفیت بیماریابی و تست در استان البرز افزایش یابد. کرج با خصوصیاتی که دارد نیازمند است تا علاوه بر تست اول، دسته دوم و سوم را باید به طور جدی انجام دهد و این باید یک مطالبه باشد. معاون کل وزارت بهداشت بیان کرد: انجام تست‌های بیشتر کمک می‌کند تا بیمارانی که علائم نهان دارند شناسایی شود.

وی ادامه داد: توصیه می‌شود افرادی که با بیماران کرونایی در ارتباط بودند نیز تست تشخیص بیماری دهند و خود را قرنطینه کنند تا اگر ناقل بیماری هستند، ویروس را به دیگران منتقل نکنند.

به گفته معاون کل وزارت بهداشت حدود 21 درصد از افرادی که با بیماران کرونایی ارتباط داشتند خود نیز به کرونا مبتلا می‌شوند. حریرچی اضافه کرد: یک بیمار کرونایی در چین بیش از هزار نفر را به بیماری مبتلا کرده است و این بیانگر قدرت انتقال این ویروس منحوس است که می‌طلبد تا مراقبت‌های بهداشتی را جدی بگیریم.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
با ترس هات روبرو شو! آدم ها رو ببخش! یک راه حل جدید بساز! هدف هات رو مشخص کن! آدم هایی که ازت متنفر هستند رو فراموش کن! ذهنت رو آزاد کن!