شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۱۰ شهريور ۱۴۰۱ / ۲۲:۲۲
کد مطلب: 59802
۲
قول پیگیری برای تحت پوشش بیمه قرار گرفتن خدمات روانشناسی

اعتقاد دارم همه جای ایران باید مطب‌های روان‌شناسی وجود داشته باشد

اعتقاد دارم همه جای ایران باید مطب‌های روان‌شناسی وجود داشته باشد
علیرضا منادی سفیدان در نخستین همایش ملی آسیب شناسی روانی و مداخلات روانی- اجتماعی دوران کرونا، در پاسخ به سوالی درباره چرایی بیمه نشدن خدمات روانشناسی و مشاوره علیرغم تصریح این امر در بند ج ماده ۱۰۲ قانون برنامه ششم توسعه، اظهار کرد: بیمه کردن هر چیزی اعم از خدمات روانشناسی باید برای بیمه گذار سودی داشته باشد. با این وجود اگر بخواهیم خدمات روانشناسی که تمام ۸۰ میلیون نفر جمعیت کشور می‌توانند برای دریافت این خدمات به روانشناسان مراجعه کنند را بیمه کنیم؛ دولت ورشکسته می‌شود.

وی در عین حال قول پیگیری برای تحت پوشش بیمه قرار گرفتن این خدمات را داد و خطاب به رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور گفت: این امر را پیگیری خواهیم کرد. چارچوبی را برای این امر مشخص کنید که قابل اندازه گیری کمی باشد. این امکان وجود دارد که در قانون برنامه هفتم توسعه این امر محقق و بخش محدودی بیمه شود. اعتقاد دارم همه جای ایران باید مطب های روانشناسی وجود داشته باشد.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در بخش دیگر سخنان خود به تاسیس سازمان تعلیم و تربیت کودک اشاره و تصریح کرد: پیش از این مهدکودک ها که به پرورش کودکان صفر تا شش ساله مشغول هستند زیر نظرسازمان بهزیستی بودند. طی این سال‌ها کوته بینانه از این مساله غفلت شده بود. ما سازمان ملی تعلیم و تربیت را راه اندازی کردیم تا مهدهای کودک به دامن وزارت آموزش و پرورش بازگردد.

منادی همچنین به لایحه رتبه بندی معلمان نیز اشاره و اظهار کرد: هدف این قانون افزایش کیفیت آموزش و ارتقای منزلت معلم بود. برای تصویب این قانون خیلی مقاومت وجود داشت، با این حال تصویب شد و هفته گذشته درحدود ۸۵۰۰ میلیارد تومان به معلمان پول داده شد و هر معلم علی الحساب ۸ تا ۱۵ میلیون تومان پول دریافت کرد و بین ۲ میلیون تا ۵ میلیون تومان حقوق معلم‌ها افزایش یافت. این امر عنصر رقابت را به آموزش و پرورش وارد کرد. معلمان را از کارمندی خارج کردیم و دیگر معلمان مثل کارمندان از فصل دهم حقوق نمی گیرند. / ایسنا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
تونل هابه ما آموختند که حتی دردل سنگ هم راهی برای عبور هست، تونل ها راست میگویند ؛ راه است ، حتی از دلِ سنگ! " آنجا كه راه نیست ، خداوند راه را می گشاید... "