جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۱ / ۲۱:۴۵
کد مطلب: 60062
۱

تربیت جنسی چیست؟

دکتر فاطمه آذرتاش
تربیت جنسی چیست؟
دکتر فاطمه آذرتاش مشاوره خانواده : تربیت جنسی میتواند شامل انتقال ارزش ها و نگرش ها  ، عواطف واحساسات مربوط به مرد یا زن بودن  که میتواند شامل تن کار شناسی نیز باشند انسان برخوردار از تربیت جنسی حداقل ضروریات را در باره مسایل جنسی را آموزش دیده است
 
 بنا بر همین گزارش از میگنا  رسانه سلامت روان کشور تربیت جنسی کودک به معنای آموزش جنسی به او نیست و بسیاری از خانواده‌ها تصور اشتباهی در‌این‌باره دارند وقتی از تربیت صحبت می‌کنیم شامل موارد بسیاری از جمله تربیت جسمی، بدنی، معنوی و جنسی کودک می‌شود که باید توسط والدین، مدرسه و رسانه‌ها صورت گیرد.
 
🟢تحقیقات نشان داده کودکانی که تربیت جنسی دریافت کرده‌اند کمتر در معرض رفتارهای پرخطر قرار می‌گیرند.
 
🟡در ۳ حالت این تربیت جنسی صورت می‌گیرد ، ابتدا زمانی که کودک می‌خواهد وارد مرحله رشد روانی- جنسی شود، در این حالت ضروری است والدین پیش از شروع این دوران آموزش‌های لازم را به کودک ارائه دهند.
 
🔴کودک باید در سنین ۳ تا ۵ سالگی اسم اندام‌های بیرونی خود را بداند و بیاموزد که کدام اندام‌ها خصوصی هستند و همچنین معنای خصوصی بودن را درک کند، کودک در این سنین باید تفاوت راز و خصوصی بودن را بداند.
 
🟡زمان مناسب دیگر برای تربیت جنسی کودک زمانی است که کودک شروع به سوال پرسیدن از والدین می‌کند مثلا: از آنها می‌پرسد که من از کجا آمده‌ام؟ و باید سوال او را با سوال پاسخ گوید، مثلا از کودک پرسیده شود به نظر خودت از کجا آمدی؟ 
 
🟢پاسخ کودک به این سوال برای والدین منظور فرزندشان را مشخص می‌کند به این ترتیب به ذهنیت و میزان اطلاعات کودک پی می‌برند در این حالت اگر اطلاعات و باورهای کودک اشتباه است والدین باید آن‌ها را در همین مرحله اصلاح کنند.
 
🔴حالت سوم زمانی است که والدین شاهد بروز رفتاری در فرزند خود شده یا فرد دیگری رفتاری را در حضور فرزندشان انجام می‌دهد که از نظر اصول اخلاقی و تربیتی آنها نامناسب است دراین شرایط والدین باید نظرات خود را ابراز کنند تا کودک و نوجوان روش درست زندگی کردن را یاد بگیرد
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی