سه شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 30 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ / ۰۹:۴۱
کد مطلب: 61653
۰

عدم برقراری ارتباط با دیگران شما را خسته می کند

انزوای اجتماعی چگونه انرژی ما را می گیرد؟
انزوای اجتماعی چگونه انرژی ما را می گیرد؟ بر اساس یافته های مطالعه ‌جدیدی که توسط محققان دانشگاه وین در طول قرنطینه انجام شد، انرژی کم و خستگی، ممکن است یک پاسخ اساسی انسان به فقدان روابط اجتماعی باشد.
 دانشمندان توضیح داده اند:اگر به مدت طولانی غذا نخوریم، یک سری فرآیندهای بیولوژیکی در بدن ایجاد می شود که احساس گرسنگی را در ما به وجود می آورند. به همین ترتیب، انزوا و دوری از اجتماع، باعث ایجاد واکنش هایی در مغز می شود که ما را به برقراری ارتباط با دیگران، تشویق می کنند.
به منظور بررسی اثرات انزوای اجتماعی بر روان، محققان، ۳۰ داوطلب زن را در طول قرنطینه کووید ۱۹ مورد بررسی قرار دادند؛ گروهی از شرکت کنندگان، هشت ساعت را بدون برقراری ارتباط اجتماعی، گروه دیگری هشت ساعت بدون غذا و گروه آخر، هشت ساعت را با برقراری روابط اجتماعی و غذا سپری کردند.
پژوهشگران گفته اند: یافته های ما، شباهت ‌های قابل توجهی را بین انزوای اجتماعی و محرومیت از غذا آشکار ساخته اند؛ به طوری که هر دو حالت، منجر به ایجاد حس خستگی و کاهش انرژی می ‌شوند.

محققان اضافه کرده اند: کاهش انرژی می تواند بخشی از پاسخ طبیعی بدن ما به فقدان تماس اجتماعی و هشداری بالقوه برای برخی از اثرات مخرب ‌تر انزوای اجتماعی در طولانی ‌مدت باشد. ما به خوبی از ارتباط بین تنهایی طولانی مدت و خستگی مطلع هستیم، اما اطلاعات زیادی در رابطه با مکانیسم هایی که زمینه ساز این پیوند هستند، در دست نداریم.

این واقعیت که ما این اثر را حتی پس از یک دوره کوتاه انزوای اجتماعی مشاهده کردیم، نشان می دهد که انرژی کم و خستگی، ممکن است یک پاسخ اساسی انسان به انزوا باشد که می تواند در دراز مدت مشکل ساز شود.یافته های تحقیقاتی این مطالعه در مجله Psychological Science منتشر شده اند

 
مرجع : خبرگزازی علم و فرهنگ
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
سخن گفتن با خدا مانند صحبت کردن با یک دوست پشت تلفن است... ممکن است او را در طرف دیگر نبینیم، اما می دانیم که دارد گوش می دهد...